top of page

Workshop poezie door Hannah Rood

in januari 2020

In januari 2020 start Hannah Rood weer een poëziecursus Dansen rond gedachten. De cursus zal worden gehouden in het kunstenaars café Vollin in Culemborg. Geef je nu op door je aan te melden via het kopje contact. Precieze data worden nog bekend gemaakt via deze website.

Expositie mercy and redemption vanaf 15 juni 2019 tot 13 juli 2019 in de oud katholieke kerk

 

Hannah Rood, fotograaf en dichter, exposeert in de oud-katholieke kerk op de Varkensmarkt in Culemborg haar spectaculaire ‘cirkel van het leven’ in een project van 40 indrukwekkende foto’s en teksten.

 

Van de geboorte,via de opvoeding en alle verdere hoogte- en dieptepunten in het leven die erbarmen verdienen, ontsnapt de mens aan het dagelijkse bestaan via de natuur, de droom, de liefde, fantasie of geloof.

Zo belanden we uiteindelijk bij het eind. Maar een cirkel heeft geen eind...

 

De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van de kerk:

Dinsdag van 10.00 - 13.00 uur

Vrijdag van 13.00 - 16.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

affiche 15 juni2.jpg
Voorinschrijving Fotoboek 52 tweeluiken Verhalend Verbinden begonnen
Op veler verzoek zijn wij begonnen met de voorbereiding van de uitgave van de 52 tweeluiken en de bijbehorende gedichten in een fotoboek als herinnering aan 700 jaar Culemborg. Het fotoboek wordt ontworpen door een professioneel grafisch ontwerper met de bedoeling dat de foto´s in A4 formaat optimaal tot hun recht komen. Wij schrijven verschillende fondsen aan zodat het fotoboek betaalbaar blijft zodat we uiteindelijk op een prijs van rond de dertig euro uitkomen. Daarnaast starten wij een crowdfunding actie. Om te kunnen slagen is het heel belangrijk om te weten of er voldoende belangstelling is voor dit fotoboek. Op het moment dat wij verzekerd zijn van de verkoop van 75 exemplaren kunnen wij met een reëel voorstel aan de slag. Vandaar dat wij deze voorintekening starten. U kunt een fotoboek reserveren door het invullen van uw gegevens op het contactformulier onder de button Contact op deze website.
Hannah Rood exposeert op Lek art festival 2018
Van 28 september tot 30 september 2018 exposeert Hannah Rood in de kapel van het weeshuis in Culemborg in het kader van Lekart 2018.  Hannah Rood wil met haar foto's het thema Mercy and redemption uitdiepen.
bottom of page